Βελτιστοποίηση SEO -

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα...

Η βελτιστοποίηση των σελίδων (seo) είναι διαδικασία χρονοβόρα και περίπλοκη. Γίνεται στοχευμένα & μεθοδικά με ανάλυση και δημιουργία περιεχομένου. Σκοπός η αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing). Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, περισσότερες πωλήσεις...

τι είναι το SEO

1. Τι είναι το SEO

Η βελτιστοποίηση SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας (onpage) ή αλλιώς η διαδικασία που επηρεάζει την προβολή του ιστοτόπου στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Με την βελτιστοποίηση SEO επιτυγχάνεται η κατάταξη της ιστοσελίδας σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης με την χρήση συγκεκριμένων λέξεων ή φράσεων γνωστά ως λέξεις κλειδιά (keywords).

χρειάζεται το SEO?

2. Χρειάζομαι SEO?

Μήπως οι πελάτες σου ψάχνουν το e-shop σου και δεν το βρίσκουν; Αν θέλεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, οι υπηρεσίες και ότι σχετίζεται με την προβολή σου, τότε ΝΑΙ, χρειάζεσαι την υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO. Δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις να σε βοηθήσουμε να "χτίσεις" μια σελίδα με τις κατάλληλες προδιαγραφές για να βρίσκεται πάντα στις σχετικές αναζητήσεις των χρηστών. Και μάλιστα στα πρώτα αποτελέσματα!

οφέλη βελτιστοποίησης seo

3. Οφέλη SEO

Το SEO έχει την δυνατότητα να στοχεύει σε διαφορετικά είδη αναζήτησης, όπως αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο κ.α. Με τη σωστή χρήση λέξεων- κλειδιών στην αναζήτηση οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να βρίσκουν πιο εύκολα τη σελίδα σου! Και όπως είπαμε: μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σημαίνει αύξηση δυνητικών πελατών, άρα άυξηση πωλήσεων!